Näätäliiga

TOUKOKUUSSA PÄRÄHTÄÄ KÄYNTIIN 5-7 (2019-2017) VUOTIAIDEN, TYTTÖJEN JA POIKIEN, LÄHES KOKO NOKIAN KATTAVA NÄÄTÄLIIGA!

Näätäliigaa tullaan pelaamaan ympäri Nokiaa 20.5-11.8 välisenä aikana, yhteensä 10 tapahtumaa. Peli-illat ovat tiistai, keskiviikko tai torstai ja pelien aikataulut julkaistaan toukokuun alussa. Riippuen osallistuvien pelaajien ja heistä muodostuvien joukkueiden määrästä, pelejä tulee olemaan 3-5 peri ilta. Peliajat ovat riittävän lyhyitä (1x12-20 min), koska vauhtia näissä peleissä varmasti riittää. 

Konsepti on yksinkertainen; kerran viikossa pelataan pelejä alueiden lähikentillä ja areenoilla, jokainen ikäluokka omassa sarjassa. Alueita on 6, joissa jako menee siten, että 5 -vuotiaat pelaavat lähiliikuntapaikkojen areenoilla ja 6- ja 7 -vuotiaat joko areenalla tai läheisellä kentällä. Jokaiselle alueelle tulee erin värinen Näätäliiga-pelipaita ja joukkueelle voi keksiä oman nimen. Olisko esim. Alhonniityn Ahmat vaikea vastus Harjuniityn Haukoille? Tule ottamaan selvää :)

Toiminnan tarkoituksena ei ole muodostaa joukkuetoimintaa, mutta joukkue tarvitsee vastuuvanhempia, jotka käynnistävät pelit ja katsovat, että kaikki pääsevät pelaamaan ja vaihtoja tulee riittävästi. Tässä voivat toimia vaikka kaikki vanhemmat vuorotellen, futistaustaa ei tarvita :)  Paikalla tulee olemaan myös seuran henkilökuntaa opastamassa ja auttamassa. 

Alueet, joille joukkueet muodostetaan: 

1. Lähdeniitty-Alhoniitty-Myllyhaka
2. Kankaantaka-Keskusta
3. Koskenmäki
4. Harjuniitty
5. Vihola
6. Tervasuo

Katso oma alueesi ja pelikenttien sijainti kartasta, sivun alaosasta ja ilmoittaudu mukaan vauhdikkaaseen kesätoimintaan.  Ilmoittautumislomake on auki 15.5 asti. 
https://docs.google.com/forms/d/11bAdkZrTfboUJmfcjch-A9P9K0tXmT_niweV4eqXiU8

Näätäliigan infotilaisuus pidetään toukokuussa ennen liigan käynnistymistä. Tästä lisätietoa lähempänä. 

Näätäliigan hinta ajalla 20.5-11.8 (kesätauko viikot 26-27) on 80€, hintaan sisältyy pelipaita, korttelipassi sekä vakuutus. Maksun voi maksaa joko yhdessä tai kahdessa erässä. 1. erän tai kerralla maksettavan maksun laskutus on kesäkuun alussa. Mikäli maksu tapahtuu 2 erässä, laskutetaan toinen erä heinäkuun alussa. 

Omalle joukkuetoiminnalle ei luonnollisesti ole mitään estettä, mutta enemmän haluaville sekä NoPS (pojat) että FC Nokia (tytöt) järjestävät kesällä Pallokoulun, joissa pääsee tutustumaan syvemmin jalkapallon saloihin.

NoPS:n poikien Pallokoulu pidetään ajalla 20.5.-31.8 (2 viikon tauko viikoilla 26-27) ja  sen hinta on 90€. Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
 https://www.nops.fi/uutiset/pallokoulun-ja-perhefutiksen-ilmoit/

FC Nokian tyttöjen pallokoulusta lisätietoja täältä: https://fcnokia.sporttisaitti.com/kesatoiminta-2023/kesapallokoulu-2023/

NoPS:n Pallokouluun osallistuville Näätäliiga on ilmainen. 


Lisätietoa Näätäliigasta ja poikien Pallokoulusta:

Sulo Saarela 
sulo@nokianpalloseura.fi

tai

Leena Allen
leena.allen@nokianpalloseura.fi