HJS vieraaksi sunnuntaina

NoPS:n A-junnujen tiukka viikko huipentuu sunnuntaina koti-Menkalassa, jonne vieraita saadaan tällä kertaa Hämeenlinnasta. Kun karsintaa on pelaamatta neljä kierrosta, vierasjoukkue HJS löytyy sarjataulukon sijalta kuusi eli karsijan paikalta. NoPS nousi keskiviikon Tikka-voitollaan sarjassa kolmanneksi, mutta sunnuntain taisteluparin välillä eroa on vain kolme vaivaista sarjapistettä, joten nyt jos koska kyseessä on todellinen kuuden pisteen kamppailu. Keltamustalla on kalavelkoja maksettavanaan, sillä HJS aiheutti nokialaisille maaliskuun alussa kauden ensimmäisen tappio voittaen Pullerilla maalein 4-2.

HJS:n startti karsintaan oli vaisu, mutta pikku hiljaa se on hilannut itsensä taisteluun SM-sarjapaikasta. Viime aikoin otteet ovat jonkin verran ailahdelleet, josta osoituksena mm. perättäisten viikonloppujen Pori Akatemia-voitto ja selvä Tikka-tappio. Huomion arvoista on se, että hämeenlinnalaisten verkkoon on toimitettu pallo useammin, kuin minkään muun joukkueen, keskimäärin lähes kolme kertaa per peli. 

NoPS pääsee sunnuntain koitokseen maukas viime hetken voitto keskiviikolta vyöllään. Muutenkin Tikka-peli oli jälleen askel parempaan suuntaan, sillä toisen jakson synkkää hetkeä lukuun ottamatta peli kulki varsin kivasti. HJS-peli on ennen kaikkea iso mahdollisuus ottaa harppaus kohti SM-sarjaa. Mitään pakkoa ei kuitenkaan vielä ole, sillä muullakin lopputulemalla kaikki on edelleen omissa käsissä ennen karsinnan loppuhuipennusta.