Lauantaina Kirkkonummelle

Viimeisen viikon sisään on bussi ollut jo kaksi kertaa lähtövalmiudessa, mutta molemmilla kerroilla käsky on jouduttu vetämään takaisin, koska Espoossa eivät kentät ole olleet pelattavassa kunnossa, joten ensin viime lauantaille ja sitten tämän viikon keskiviikolle suunniteltu Tikka-kohtaaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Kolmas kertaa kuitenkin sanonee toden, sillä lauantaina suunnitelmissa on matkata Kirkkonummelle ja tällä kertaa ainakin sääennusteen mukaan ottelu myös toteutuu. Kotijoukkueena lauantai-iltapäivän matsissa Masalan tekonurmella toimii sarjajumbo FC Kirkkonummi. NoPS puolestaan löytyy tällä hetkellä karsijan paikalta eli sijalta kuusi. Keskinäinen ottelu keväällä Nokian Menkalassa päättyi keltamustien niukkaan 2-1-voittoon.

Sarjanousija FC Kirkkonummen kausi on toistaiseksi ollut varsin mollivoittoinen. Kymmenestä pelatusta ottelusta matkaan on tarttunut vain yksi ainoa tasapelipiste, joten haaveet SM-sarjapaikasta on saatu haudata jo ajat sitten. Ainokainen piste on kuitenkin napattu sarjakärki Pori Akatemialta ja peräti viisi tappioista on tullut vain maalin marginaalilla, joten potentiaalia olisi ollut kerätä isompikin pistepotti. Kahdessa edellisessä pelissä on kuitenkin vähän notkahtanut sillä tappiot Ilvekselle ja VPS:lle ovat tulleet yhteismaalein 0-13.

Nokialaisten karsinta on puolestaan ollut hyvinkin kaksijakoinen. Viisi ensimmäistä matsia tuottivat neljä voittoa ja yhden tasapelin. Yksi tasapeli löytyy myös viiden viimeisimmän kamppailun saldosta, mutta voitot ovat muuttuneet tappioksi ja sijoitus on valahtanut jo karsijan paikalle. Sanomattakin on siis selvää, että edessä on koko loppukautta ajatellen tärkeä ottelu. Edellinen kamppailu Maskussa antoi tappiosta huolimatta uskoa, sillä parin hyökkäyspelillisesti erittäin vaisun ottelun  jälkeen MaPS-pelissä päästiin jo tekopaikoille, mutta ruuti oli vielä märkää. Myös oman pään maaliin johtavista lapsuksista olisi viimeistään nyt tärkeää päästä eroon, sillä käytännössä koko kauden ajan omiin menneet maalit ovat olleet alennusmyynnissä. Maskun reissun jälkeen asioista puhuttiin paluubussissa melko suorin sävelin ja lauantaina onkin ensimmäinen mittari, että löytyykö joukkueesta tahtotila taistella tosissaan SM-sarjapaikasta.